Qui som

Restaurant Cal Kiku, va néixer al 1993 a Vacarisses, un poble molt a prop de l’emblemàtica muntanya de Montserrat. El nou projecte va començar desprès d’una llarga experiència al sector de la restauració a la comarca del Bages. Cal Kiku gràcies al seu tipus tant característic de cuina, una renovació continua en la seva carta així com la qualitat i rapidesa del seu servei, s’ha tornat un referent a nivell local i comarcal gràcies a aquests atributs.

Des de l’inici, hem destacat en l’elaboració de diferents tipus de plats de bacallà, amb tècniques centenàries com la utilització de peces senceres amb rosari, tallades a trossos i reposades en aigua, renovant-la fins que aquest es troba en el seu excel·lent punt de sal. Per aquest motiu, el bacallà de Cal Kiku, és tan especial.

Cal Kiku s’ha adaptat als diferents temps apostant per una cuina de grans aspiracions treballant altres plats estrelles com el costellam ibèric, els ous estrellats de la casa i els postres casolans amb una dedicació exclusiva.

Gràcies a la dedicació i estima aportada a cada plat, la tècnica de cuina al forn Josper amb la utilització de llenya d’alzina de primera qualitat, el sabor present a cada plat servit és únic.

A l’elegant ambient del nostre establiment, tindrem el gust d’oferir-los els nostres millors plats de la restauració mediterrània i de mercat que trencaran amb els estereotips de tota cuina provada fins ara.

Us esperem al restaurant Cal Kiku amb una càlida rebuda per part del nostre equip.